Catering mogelijkheden

Catering verzorgd door lunchroom eigenWEISS.

Lunchroom eigenWEISS verzorgt de catering voor uw verjaardag, bedrijfs party, vergadering of zakelijk evenement en vertaalt uw wensen in een creatief en uniek voorstel. Onze catering geeft een meerwaarde in de beleving en sfeer om uw verjaardag, bedrijfs party, vergadering en of zakelijk evenement tot een absoluut succes te brengen. Wat is er mooier en positiever voor u als bedrijf of persoon om via diverse kanalen te mogen vast stellen dat al uw energie, tijd, planning en kosten resulteren in een fantastisch resultaat. Positiviteit met een uitstekende werksfeer en vooral plezier zijn een key factor tot succes.

Waarom is onze catering uniek?

1. Creatief en origineel.
2. Afgestemd op uw gelegenheid.
3. Alles behalve een standaard assortiment.
4. Uiterst flexibel en bijna alles is mogelijk.
5. Ook een kleine catering van bijvoorbeeld 4 personen is mogelijk.
6. Vers bereid uit onze eigen keuken.
7. Wij doen alles in eigen beheer en besteden niets uit. Wij bereiden, leveren, decoreren, bestek/borden/servies, bediening en reinigen uitsluitend met onze eigen gemotiveerde medewerkers.
8. Door onze unieke manier van catering mogen wij met trots de onderstaande bedrijven en of scholen / instellingen voorzien van onze catering en complete lunchboxen.

Arts & Accountant
Receptioniste – NEXT
International Criminal Court
International Criminal Court for the former Yugoslavia
Maerlant – Lyceum
Haags Montessori College
OnzeTaal.nl

Heeft u interesse neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend naar u toe op de datum en tijdstip die u wenst.
Door onze oprechte interesse in uw bedrijf gecombineerd met een persoonlijk gesprek voorzien wij u geheel kosteloos van een gespecificeerde offerte op maat.